BLEU DE CHAUFFE

Tøff eleganse! Franske Bleu de Chauffe lager vesker for hverdagsbruk. Produktene er i vegetabilsk garvet skinn eller bomullscanvas, og hver veske blir datert og signert av handtverkeren. Produksjonen finner sted i Aveyron, sør i Frankrike.

TÄRNSJÖ GARVERI

Rustikk og elegant estetikk kombinert med tradisjonelt svensk håndtverk er oppskriften på å lage enestående skinnprodukter. Tärnsjö Garveri er eksperter på dette. Alle varene er håndlagd på fabrikken deres i Sverige.

 

Vi har lekre brille etuier og kortholdere.

BALMUIR CASHMERE

Finske Balmuir lager eksklusive livsstilprodukter, blant annet deilige skjerf i cashmere og mohair-ull. Med sine etiske verdier er sluttproduktet Balmuir leverer alltid av høy kvalitet.

 

Kasjmiren som blir brukt i skjerfene er fra Mongolia og ull fra Angora-geiten blir brukt i kid mohair-skjerfene.

boinas Elosegui

Baskiske Boinas Elosegui er en liten tekstilbedrift som holder til i Tolosa. De lager blant annet flotte 

alpeluer i merino ull.   

PASOTTI OMBRELLI

Italienske Pasotti lager håndlagde, luksuriøse paraplyer. Hver paraply er et lite mesterverk i seg selv. Emaljerte håndtak i messing, Swarovski krystaller, silke og flotte dekorasjoner blir brukt til å lage disse ekstraordinære paraplyene.

Depot

Italienske Depot leverer parfymer og duftlys av høy kvalitet, formulert på egne, botaniske oppskrifter. Depot har et tidløst, men samtidig moderne preg med gode og varme dufter. Produktene blir lagd i Milano.

KREAFUNK

Kreafunk er en dansk design duo som kombinerer kreativitet og funksjonalitet for å skape flotte lydprodukter. Produktene er tilpasset vår travle og teknikkfylte hverdag, men fungerer også som et lekkert tilbehør i hjemmet.

 

Hos oss finner du høyttalererne aJAZZ, aCOUSTIC og aMAJOR, samt dab+ radioen aTUNE.