BLEU DE CHAUFFE

Tøff eleganse! Franske Bleu de Chauffe lager vesker for hverdagsbruk. Produktene er i vegetabilsk garvet skinn, og hver veske blir datert og signert av handtverkeren. Produksjonen finner sted i Aveyron, sør i Frankrike.

TÄRNSJÖ GARVERI

Rustikk og elegant estetikk kombinert med tradisjonelt svensk håndtverk er oppskriften på å lage enestående skinnprodukter. Tärnsjö Garveri er eksperter på dette. Alle varene er håndlagd på fabrikken deres i Sverige.

 

Vi har lekre brille etuier og kortholdere.

BALMUIR CASHMERE

Finske Balmuir lager eksklusive livsstilprodukter, blant annet deilige skjerf i cashmere og mohair-ull. Med sine etiske verdier er sluttproduktet Balmuir leverer alltid av høy kvalitet.

 

Kasjmiren som blir brukt i skjerfene er fra Mongolia og ull fra Angora-geiten blir brukt i kid mohair-skjerfene.

boinas Elosegui

Baskiske Boinas Elosegui er en liten tekstilbedrift som holder til i Tolosa. De lager blant annet flotte 

alpeluer i merino ull.   

E S P

100% norsk ull. ESP, med designer Elisabeth Stray Pedersen i spissen, leverer håndlagde ull-produkter av høy kvalitet. Alle produktene blir produsert i Norge. Hos oss finner du gode og varme skjerf.     

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

Organisk lakris eller lakris dekket med belgisk sjokolade? Uansett hva som er din favoritt, så vet danske Bülow hvordan man lager en smaksopplevelse utenom det vanlige. Alle produktene er laget av naturlig ingredienser og er glutenfrie.

 

Hos oss finner du de gode lakriskulene dekket med sjokolade.

PASOTTI OMBRELLI

Italienske Pasotti lager håndlagde, luksuriøse paraplyer. Hver paraply er et lite mesterverk i seg selv. Emaljerte håndtak i messing, Swarovski krystaller, silke og flotte dekorasjoner blir brukt til å lage disse ekstraordinære paraplyene.

KREAFUNK

Kreafunk er en dansk design duo som kombinerer kreativitet og funksjonalitet for å skape flotte lydprodukter. Produktene er tilpasset vår travle og teknikkfylte hverdag, men fungerer også som et lekkert tilbehør i hjemmet.

 

Hos oss finner du høyttalererne aSound, aFunk, dab+ radioen tRadio, trådløse hodetelefoner aHead og batteribanken toCharge.

shoc lifestyle 

Majorstuen

obj@shoclifestyle.no

 

+47 906 89 195

 

 

Uranienborgveien 70351 Oslo, Norge

 

VAT No: 912180328

åpningstider:

MANDAG 10:00 - 17:00

 

TIRSDAG 10:00 - 17:00

 

ONSDAG 10:00 - 17:00

 

TORSDAG 10:00 - 18:00

 

FREDAG 10.00 - 17.00

 

LØRDAG 11.00 - 16.00

 

SØNDAG Stengt

nyhetsbrev

Meld deg på for å få beskjed om nyheter, gode tilbud og invitasjoner til eventer. Ikke noe mas, bare en hyggelig melding en gang i blant!

  • Facebook
  • Instagram