KONTAKT:

obj@shoclifestyle.no

+47 906 89 195

 

Uranienborgveien 7, Majorstuen
0351 Oslo, Norge

VAT No: 912180328

åpningstider:

Man: 

Tirs: 

Ons: 

Tors: 

Fre: 

Lør: 

Søn: 

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17.00

11.00 - 16.00

Stengt

Ikke noe mas, bare en hyggelig melding om nyheter og gode tilbud innimellom.

følg oss:

/

BLEU DE CHAUFFE

Tøff eleganse! Franske Bleu de Chauffe lager vesker for hverdagsbruk. Produktene er i vegetabilsk garvet skinn, og hver veske blir datert og signert av handtverkeren. Produksjonen finner sted i Aveyron, sør i Frankrike.

TÄRNSJÖ GARVERI

Rustikk og elegant estetikk kombinert med tradisjonelt svensk håndtverk er oppskriften på å lage enestående skinnprodukter. Tärnsjö Garveri er eksperter på dette. Alle varene er håndlagd på fabrikken deres i Sverige.

 

Hos oss finner du: brille etuier og kortholdere.

BALMUIR CASHMERE

Finske Balmuir lager eksklusive livsstilprodukter, blant annet deilige skjerf i cashmere og mohair-ull. Med sine etiske verdier er sluttproduktet Balmuir leverer alltid av høy kvalitet.

 

Kasjmiren som blir brukt i skjerfene er fra Mongolia og ull fra Angora-geiten blir brukt i kid mohair-skjerfene.

boinas Elosegui

Baskiske Boinas Elosegui er en liten tekstilbedrift som holder til i Tolosa. De lager blant annet flotte 

alpeluer av høy kvalitet. Alpeluene vi har er i merino ull.   

E S P

100% norsk ull. ESP, med designer Elisabeth Stray Pedersen i spissen, leverer håndlagde ull-produkter av høy kvalitet. Alle produktene blir produsert i Norge. Hos oss finner du gode og varme skjerf.     

GEO. F. TRUMPER

Velvære for menn. Geo. F. Trumper ble etablert i London sent på 1800-tallet og fører tradisjonene sine videre. Her finner du barbersaker, parfymer og såper av ypperste klasse!

 

Disse seriene har vi: Sandalwood, Eucris, Spanish Leather, Exctract of Limes og G.F.T.

PASOTTI OMBRELLI

Hver paraply er et lite mesterverk i seg selv, produsert i Italia. Emaljerte messing håndtak, Swarovski krystaller, silke og flotte dekorasjoner blir brukt til å lage disse ekstraordinære paraplyene.

 

Kom innom Uranienborgveien 7 for å se utvalget vårt!

KREAFUNK

Kreafunk er en dansk design duo som kombinerer kreativitet og funksjonalitet for å skape flotte lydprodukter. Produktene er tilpasset vår travle og teknikkfylte hverdag, men fungerer også som et lekkert tilbehør i hjemmet.

 

Hos oss finner du høyttalererne aSound, aMove og aGo, dab+ radioen tRadio, trådløse hodetelefoner aHead og batteribanken toCharge.

MONDAINE

The Swiss Raylway Watch:

Mondaines unike klokkekolleksjon er basert på den sveitsiske jernbanens (SBB) klassiker fra 1944. Den røde sekundviseren er en liten kopi av stasjonsbetjentens håndholdte avgangssignal, og er i sveits blitt et symbol på punktlighet.

 

Helvetica:

Her er det tatt utgangspunkt i fonten Helvetica. Skriften på urskiven og tallene i datovisningen er satt i Helvetica. Et annet lite designelement finner du i overgangen mellom urskiven og remmen der man ser Helveticas kjente nummer '1'.

Du finner begge kolleksjonene hos oss.

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

Organisk lakris eller lakris dekket med belgisk sjokolade? Uansett hva som er din favoritt, så vet danske Bülow hvordan man lager en smaksopplevelse utenom det vanlige. Alle produktene er laget av naturlig ingredienser og er glutenfrie.

 

Hos oss finner du de gode lakriskulene dekket med sjokolade.

musgo real

Musgo Real er en serie med velværeprodukter for menn fra det tradisjonsrike portugisiske merket Claus Porto. Claus Porto har produsert såper og velværeprodukter etter portugisisk tradisjon siden 1887. Musgo Real, firmaets maskuline serie, har funnet sted siden 1920.

 

Hos oss finner du parfymer og håndsåper. Stilen er elegant, men med et moderne preg. Musgo Reals produkter inneholder ikke parabener, mineraloljer eller syntetiske fargestoffer.