top of page

BUTIKKEN:

 

Hos SHOC møter du et kuratert utvalg av briller og solbriller, samt fine varer av ulike slag. Butikken fører unike produkter fra kreatører verden rundt, med fokus på godt håndverk.

Brilledesign:

Vi har lang erfaring innen design og personlig tilpassing av briller, og hjelper gjerne med å finne brillene som passer perfekt for deg. Som kunde skal du oppleve personlig veiledning og service. Beslutninger tas i en avslappet og hyggelig atmosfære. SHOC er en liten familiebedrift drevet av far, Øyvind Bjerva og datter, Emilie Bjerva.

 

Brillene vi fører er laget av de beste materialer, og er nøye plukket ut for deres design, form og funksjon. Vi fører blant annet

Thom Browne, DITA Eyewear, Ahlem, Garrett Leight, Masunaga og Cutler & Gross.

Synet er en viktig sans: I alle situasjoner i dagliglivet brukes synet, enten du arbeider foran pc, rusler en tur i byen, kjører bil, sporter eller leser en god bok. Optimale løsninger kan bidra til forbedret synskomfort. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg, skreddersydd til ditt behov. Vi utfører ikke synsundersøkelser i butikken, men vi leverer komplette briller med presisjonsoptikk fra Carl Zeiss.

Design & tilbehørsprodukter:

Vi har en litt utradisjonell mix av produkter i butikken vår. Sammen med briller og solbriller finner du ulike tilbehørsprodukter som blant annet skjerf og vesker. En fellesnevner er at merkene vi fører har fokus på god materialbruk og at produktene dermed har en lang levetid.   

SHOC:

SHOC er et akronym for de fire nordiske hovedstedene: Stockholm, Helsinki, Oslo og Copenhagen, og rommer vår nordiske stil og væremåte som eksisterer i spenningen mellom røff natur og urban puls.

 

Engasjert, tydelig og troverdig, personlig og avslappet beskriver vår væremåte og butikkens atmosfære.

 

Velkommen til oss i Uranienborgveien 7!

VI ER:

Shoc Lifestyle, Øyvind Bjerva, Optiker og daglig leder

Øyvind:

Optiker / entrepenør / daglig leder.

Shoc Lifestyle, Emilie Bjerva, creative assistant

Emilie:

Fotograf / visuell kommunikasjonsansvarlig.

bottom of page